Azonnal üljön le, mert olyat mondunk, amitől elgyengül a lába! Felkészült? Mehet?

Kecskeméten, a Mercedes gyár és az Auchan között félúton van egy csendes, gyönyörű kis völgy, 10 hektárnyi csoda. Ezt a helyet választottuk ki azért, mert a városközpont és az autópálya is csak 5 percre van autóval, a környéken mégis a madarakat lehet hallani. Ide képzeltük el azt a kis egyedülálló világot, ahol bárki tud házat vásárolni magának, aki
  • gyermekeket szeretne, de mindegyiküket külön szobával szeretné jutalmazni
  • saját udvart szeretne, de nem csak fűnyírással szeretné az idejét tölteni
  • közösségben szeretne élni, de közben a privát szférája is biztosított legyen
  • a város zajától eltávolodna, de a várostól kevésbé szeretne messze lakni.
A lakópark önálló úthálózattal, szennyvíz-újrahasznosítással, közvilágítással és parkerdővel rendelkezik a tervek szerint, a telkek mérete 400-600 m2 között van, a házak pedig nettó 90m2 feletti méretben készülnek el, 4 hálószobával, a legmodernebb, hőszivattyús fűtési rendszerrel.
Könnyűszerkezetes és tégla épületek egyaránt készülnek, mindegyik ház alkalmas CSOK hitel, Zöld Hitel, bármilyen banki hitel felvételére, ill. áfa-visszaigénylésre is.
Cégünk ügyfelei kiemelt figyelemben részesülnek, saját banki partnerünknél gördülékeny ügyintézést, és a lehető legkedvezőbb hitelcsomag elérését garantáljuk! Hisz a Family Home Kft. az OTP Kiemelt Partnere.

Érdeklődjön még ma:

Family Home Kft.
Tel.: +36-30/827-6420
Várjuk szíves jelentkezését!