Ismerje meg a könnyűszerkezetes és energiatakarékos SIP techológiát!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Innovatív megoldások gyártótól

Képzeljen el egy SIP (Structural Insulated Panels System) technológiát használó építőipari céget, amelyik saját építőanyag gyártósorral rendelkezik. Ez a cég jóval olcsóbban épít házakat Önnek és ezen házak mind energiatakarékosak, költséghatékonyan fenntarthatóak és minden kritériumnak megfelelnek.
A mi cégünk egy ilyen cég!

Ismerje meg SIP üzemünket

Megnövekedett rendelésünk miatt üzemünket átköltöztettük. Az új üzemünkben nagyobb kapacitás mellett tudjuk végezni a SIP elemek és szeglemezes tetőszerkezetek gyártását. Technológiánkat és gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, ebből adódóan már szeglemezes lapos-tetőszerkezetet is gyártunk.

Family Home Kft., mint minősített vállalkozás

Cégünk folyamatosan a lehető legmagasabb minőségét biztosítja ügyfeleinek. Magasépítő-ipari kivitelezés érvényességi területen minőségirányítási és környezetközpontú irányítási rendszert vezettünk be. Ezzel olyan projekt megvalósítását tudjuk vállalni, melyet kevés építőipari kivitelező cég tudna.

Típusházaink

Már elkészített terveink ötletként is szolgálhatnak. SIP házak módosítása, újra tervezése jóval egyszerűbb egy téglaépítésűnél.

TOVÁBBI TÍPUSHÁZAINK

Szolgáltatásaink

Mit kínálunk Önnek?

  • Nagy és kis alapterületű kertesházak
  • Üzleti helyiségek
  • Ipari létesítmények
  • Csarnokok
tervezése, kivitelezése, felújítása, szigetelése.

ÁRAJÁNLAT

Referenciák

Tervezés és kivitelezés

Építünk egy otthont, amiben hihetetlenül kényelmes élni és segít csökkenteni a villamosenergia számláit. Könnyűszerkezetes SIP házak a jövő házai

SIP TECHNOLÓGIA

Gyakran Ismételt Kérdések

Szakembereink SIP gyártással és SIP házak kivitelezéssel kapcsolatban részletes felvilágosítást adnak az Ön részére.

Típusházaink és egyedi tervezésű házaink generálkivitelezése során törekszünk gazdag műszaki tartalmat szolgáltatni. Árajánlatunk során részletes leírással szolgálunk.

A honlapon található kalkulátor segítségével a partnereink tudják meghatározni az árat a szerkezetre, amely a külső fal SIP panellel szerelt szerkezete, a belső falak fa szerkezete és a tető szeglemezes rácsos tartó szerkezete. Leendő háztulajdonosoknak ez nem elegendő információ, de a kulcsrakész kivitelhez tartozó összeg annyira sok tényezőtől függ, hogy nehéz megadni általánosságban, inkább egyedileg árazható a pontos műszaki tartalom egyeztetését követően.
Fontos tudni, hogy a szerkezet gyakorlatilag semmilyen készültségi foknak nem felel meg, és nem azonos a szerkezetkész kivitellel, amely már alapot, fedett tetőt és külső nyílászárókat is tartalmaz minimális esetben.

A SIP (Structural Insulated Panels) olyan panelrendszer, ahol két OSB lap között formahabosított lemez (HL) található. A szerkezet tartós, stabil kivitelű falazat, tűzveszélyességi osztályba sorolása „D”, a hőátbocsátási tényezője önmagában megközelíti az elvárt értéket, de az általunk javasolt szigeteléssel együtt az U=0,17W/m2K értéket adja a homlokzati szigetelésre, amely a piacon elérhető egyik legjobb hőszigetelésnek minősül, és ezt a fűtés számláján észre is fogja venni.

Kecskemét és vonzáskörzetében vállalunk generál kivitelezést a saját csapatunkkal, az országon belül további körzetekben partnereinken keresztül tudjuk vállalni a házak kulcsrakész kivitelezését. Ezen területek a következők:

  • Budapest és vonzáskörzete
  • Győr és vonzáskörzete
  • Szombathely és vonzáskörzete
  • Pécs és vonzáskörzete
  • Debrecen és vonzáskörzete

Ettől eltérő helyeken csak a szerkezet értékesítését javasoljuk, mert a távolság miatt olyan plusz költséget vonnak maguk után a kulcsrakész kivitelezés elemei, amelyek megterhelők lehetnek az ügyfeleink számára; ilyenkor inkább helyi vagy környékbeli generál kivitelező felkeresését javasoljuk, akivel aztán együttműködve a mi általunk készített szerkezetből építheti meg álmai házát.

Ez egy visszaélésre alkalmatlan adat, ezért nyugodtan megadhatja, ennek hiányában azonban nem tudjuk megmondani, hogy a szerkezeten kívül tudunk-e másban segíteni. A távolság nem elég információ, mert a partnereink segítségét csak az Ő körzetükben tudjuk kérni, ezt pedig csak a helyszín megadásával tudunk megválaszolni.

Természetesen, hiszen ezek szerkezetükben térnek el, és készülnek fa könnyűszerkezetből, de a belső és külső megjelenésükben, valamint hőszigetelésükben is egyenértékűek egyéb technológiával készült családi házakkal. Teljes fűtésrendszerrel készítjük el a házakat, de természetesen igény szerint akár csak nyaralóként is felépíthetők.

Természetesen, mivel teljes értékű lakóingatlanról beszélünk, így mindenféle banki hitelt fel lehet venni ezekre a házakra.

Kérjen árajánlatot szerkezet- vagy kulcsrakész kivitelezésre.

Amennyiben megtetszett előre kalkulált árunk, kérjük keressen minket fix költségvetésért, mely minden pénztárcához igazodik.

Az üzenet elküldésre került!
Hiba! Kérjük próbálja újra!